Privé afhuringen

De partyboot van Jan Plezier gooit z'n trossen los en vaart langs Vlaanderens mooiste plaatsen en dit geheel en alleen voor u en uw gezelschap. U kan een havenbezoek doen van op het water of een rondvaart doen langs de prachtige skyline van Antwerpen.
Wie in het huwelijksbootje stapt, kan dat nu letterlijk doen. 
U kan een boot afhuren voor bedrijfsfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen ... , deze kunnen perfect op één van onze feestboten plaatsvinden. 

Een onvergetelijke gebeurtenis is gegarandeerd.

Betreffende de drank tijdens uw rondvaart kan u opteren voor een drankenarrangement met kleine of grote bar. 

Indien u catering wenst tijdens uw rondvaart kan u opteren voor een eigen cateraar of wij kunnen 'De Natie' aanbevelen. Deze laatste kan u bereiken op info@denatie.com en de contactpersoon is Thomas Smets. 
De kosten voor de uitkoop van de keuken (voor een eender welke cateraar) bedragen €250 voor Jan Plezier IV en €500 voor Jan Plezier II. De cateraar kan dan 1u voor de tocht aan boord komen en evt 1u na de tocht om op te ruimen.

Er worden verlegkosten aangerekend, afhankelijk van de vertrekplaats.

Van vrijdagavond 18u tot zondagavond en op feestdagen wordt weekendvergoeding aangerekend, aan €20 per uur voor Jan Plezier 4 en van €35 per uur voor Jan Plezier 2. 

Indien u voor uw rondvaart specifiek opteert voor Jan Plezier II en met minder dan 60 personen bent, wordt er €350 extra aangerekend.

Meer info en prijzen vindt u onderaan. 

Downloads